Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Reakcija kalijevog humata

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Oct 11, 2017

Kalij hidroksid (kemijska formula: KOH, količina: 56.11) bijeli prah ili krutina. Kalij humate Točka taljenja 360 ° do 406 ° C, točka vrenja od 1320 do 1324 ° C, relativna gustoća 2.044 g / cm3, točka zapaljenja od 52 ° F, indeks refrakcije n20 / D1.421, tlak pare 1 mm Hg (719 ° C) , S jakim alkalnim i korozivnim. Jednostavno apsorbira vlagu u zraku i usađivanje, apsorpciju ugljičnog dioksida iz kalij karbonata. Otopljeno je u oko 0,6 dijelova vruće vode, 0,9 dijela hladne vode, 3 dijela etanola i 2,5 dijelova glicerola. Kalij humate Kada se otopi u vodi, alkoholu ili se tretira kiselinom kako bi se dobilo puno topline. PH otopine 0.1 mol / l je 13.5. Srednja toksična, pola letalna doza (štakor, oralna) 1230mg / kg. Topiv u etanolu, Kalij Humat slabo topljiv u eteru. Ima vrlo jak alkalni i koroziv, sličan je prirodi i kaustičnoj soli

1, koristi se kao sredstvo za sušenje, apsorbira, za proizvodnju oksalne kiseline i raznih kalijuma, ali i za elektrolizaciju, skulpturu, litografiju i tako dalje.

2, koji se uglavnom koristi za proizvodnju sirovina kao što je kalij, poput kalij-permanganata, kalijevog karbonata i tako dalje. U farmaceutskoj industriji, kalij humate za proizvodnju kalij bora, spironolakton, heparanol, testosteron propionat i tako dalje. U industriji svjetlosti za proizvodnju kalijevog sapuna, alkalnih baterija, kozmetike (poput hladnog krema, vrhnja i šampona). U boji industriji, za proizvodnju boja, kao što su smanjenje plave RSN i tako dalje. U elektrokemijskoj industriji, za elektroplating, skulptura i tako dalje. U tekstilnoj industriji, za tiskanje i bojenje, izbjeljivanje i mercerizaciju, kalij humate i velik broj korištenih za proizvodnju umjetnih vlakana, glavnih sirovina od poliesterskih vlakana. Osim toga, također se koristi za metalurške grijače i kožnu odmašćivanje i tako dalje.

3, kemijskih sirovina, lijekova, kemikalija za kućanstvo i tako dalje.

4, koriste se kao analitički reagensi, saponifikacijski reagensi, ugljični dioksid i apsorber vlage.

5, kemijska industrija za proizvodnju sapuna za pranje, Kalium Humate šampon mekani sapun, krema, hladna krema, šampon i druge sirovine. Farmaceutska industrija za proizvodnju progesterona, vanilina i drugih sirovina. Industrija boje koristi se za izradu melamina boja. Industrija baterije se koristi za izradu alkalnih baterija.

Priprema elektrolita za elektroizuciju žive s elektroforezom dijafragme. Komora za elektrolizu do grafita (ili metala) za anodu, žive kao katode, Kalij-humate elektrolizom klornog plina do procesa sušenja klora, formiranje kalij amalgama u komoru žive. Većina neizreagiranog kalijevog klorida tretira se u razrijeđenom stanju slane vode i vraća se u korak otapanja sirovine. Kalij amalgam reagira s vodom kako bi se proizveo kalijev hidroksid i vodik. Zbog žive otopine iz koncentracije kalij hidroksida od 45% do 50%, mogu se koristiti kao tekući kalijev hidroksidni proizvodi, kalij humat, ali i kaustični soda lonac steamed u krutinu ili izrađeni od proizvoda kalij hidroksida.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd