Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kalij humiraju apsorpciju vode

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Aug 10, 2017

Mehanizam alkalijskih opeklina je da alkalni ima apsorpciju vode, kalij humate koji uzrokuje da se lokalne stanice dehidriraju, alkalni ion i tkivni protein čine alkalno denaturirani kompleks proteina, saponifikacijsko masno tkivo, kalij Humate toplinu proizvedenu tijekom saponifikacije može učiniti duboko tkivo i dalje oštetiti. Budući da je alkalijski denaturirani protein kompleks topljiv, alkali ioni mogu prodrijeti dalje u duboko tkivo, uzrokujući štetu.

Kaustična dubina sagorijevanja obično je veća od dva stupnja, kalij umira oštre bolove. Otopljena nekroza uzrokuje da se rana nastavi produbljivati, spaljena šuga je meka, čini se da je ljepljiv skliski oblik "sapuna" ili "trulo tofu", nakon infekcije lako rastavljenu sepsu rane. Nail kontakti s kaustičnim će postati tanji, gubitak sjaj, tako da noktiju stan na žlicu. Kalij humate Kontakt razrijeđene otopine može učiniti kožu suhom, ispucanom i muliranjem. Parazit oka i nadraženost gornjih dišnih putova su jaki i mogu uzrokovati opekline očiju i gornjih dišnih putova.

1, koji se koristi kao sredstvo za sušenje, apsorbira, za proizvodnju oksalne kiseline i raznih kalijeva laka, ali i za elektrolizu, graviranje, litografiju i tako dalje.

2, koji se uglavnom koristi za proizvodnju sirovina od kalija, kalij humate kao što je kalij permanganat, kalij karbonat i tako dalje. U farmaceutskoj industriji, proizvodnja kalija, bor, spironolakton, alkohol jetre, testosteron propionat. Koristi se u lakoj industriji za proizvodnju kalijskih sapuna, alkalnih baterija, kozmetike (poput hladnoće, kreme i šampona). U boji industriji, kalij humate koristi se u proizvodnji redukcijskih boja, kao što je smanjenje plavog RSN. U elektrokemijskoj industriji, za elektroplating, graviranje i tako dalje. U tekstilnoj industriji, koja se koristi za tiskanje i bojenje, izbjeljivanje i mercerizaciju, te veliki broj umjetnih vlakana, poliuretansko vlakno kalijumata za glavne sirovine. Osim toga, također se koristi u metalurških agensa za zagrijavanje i kožnog odmašćivanja i tako dalje.

3, kemijske osnovne sirovine, kalij humate koji se koriste u medicini, dnevni kemijski i tako dalje.

4, upotrijebljeni su kao analitički reagensi, saponifikacijski reagensi, ugljični dioksid i apsorbirajuća voda.

5. Dnevna kemijska industrija koristi se kao sirovina za izradu prljavog sapuna, šampona, krema, hladnoće, šampona, itd. Farmaceutska industrija se koristi za proizvodnju flavonoida, kalij humata vanilija i drugih sirovina. Industrija boje koristi se za izradu melamina boja. Industrija baterije se koristi za izradu alkalnih baterija.

1. Prijevozna pitanja: Kada se željeznička pruga prevozi, čelični bubnjevi se mogu prevoziti raspoloživim vozilima gondola. Pakiranje bi trebalo biti dovršeno i utovar treba biti siguran. Tijekom transporta, osigurajte da spremnik ne propušta, ne urušava, ne pada, kalij humate nije oštećen. Strogo je zabranjeno miješati s zapaljivim ili zapaljivim materijalima, kiselinama i jestivim kemikalijama. Prijevozna vozila trebaju biti opremljena opremom za slučaj nužde.

2, skladištenje: pohranjeno u hladnom, suhom, dobro prozračenom skladištu. Kalij umire od vatre i vrućine. Najbolja vlaga u knjižnici nije veća od 85%. Pakiranje mora biti zapečaćeno, a ne vlažno. treba biti s lako (može) zapaljivim, kiselim, kao što je odvojeno skladištenje, kalij humate izbjeći miješanje. Skladišni prostor mora biti opremljen odgovarajućim materijalima za primanje propuštanja.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd