Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kalij humiraju apsorpciju vode

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Jul 03, 2017

Kalijev Humat Alkalni mehanizam ozljede zapaljenja je alkalna apsorpcija, tako da lokalne dehidracije stanica, alkalni ioni i tkivni proteini u obliku alkali-denaturiranih proteina kompleksa, kalij humata saponificirano masno tkivo, saponifikacija topline može uzrokovati da duboko tkivo i dalje oštećenja. Budući da je alkalijski denaturirani kompleks proteina topljiv, alkali ioni mogu dalje prodrijeti u duboko tkivo, uzrokujući štetu.

Kaustični opekotine obično su duboko u dubini od više od dva stupnja, ubode nasilne. Otpuštanje rane da nastavi produbiti ranu, mekanu meku, bila je ljepljiva mješavina slična "sapunici" ili "trulom tofu", koja je lako komplicirana nakon zaraze infekcije. Nail kontakt s kaustičnim alkalom će postati tanji, kalij Humate gubitak sjaj, tako da noktiju stan, pa čak i žlica. Tanka otopina može učiniti kožu suhom, ispucanom, muljanjem. Masna para na oku i nadražaj gornjih dišnih puteva jak, može prouzročiti opekotine oka i gornjih dišnih puteva.

Anorganska industrija za proizvodnju kalija, poput kalij permanganata, kalijevog nitrita, dikalij hidrogen fosfata i drugih sirovina. Kalij Humate Nissin se koristi kao sirovina za izradu kalijevog sapuna, pranje sapuna, šampon sapuna, krema, krema, šampona i tako dalje. Farmaceutska industrija za proizvodnju progesterona, vanilina i drugih sirovina. Industrija boje koristi se za izradu melamina boja. Industrija baterije se koristi za izradu alkalnih baterija. Upotrebljava se kao umivaonik, apsorbirajući, kalij humat za proizvodnju kalijevog sapuna, oksalne kiseline i raznih kalijevih soli, ali i za elektroliziranje, rezbarenje, litografiju itd.; uglavnom za proizvodnju sirovina kalijeve soli, kao što su kalij permanganat, kalijev karbonat. U farmaceutskoj industriji, za proizvodnju kalij bora, spironolakton, kalij humat heparan, progesteron i testosteron propionat. U industriji svjetlosti za proizvodnju kalijevog sapuna, alkalnih baterija, kozmetike (poput hladnog krema, vrhnja i šampona). U boji industriji, za proizvodnju boja, kao što su smanjenje plave RSN i tako dalje. U elektrokemijskoj industriji, za elektroplating, skulptura i tako dalje. Kalij humate U tekstilnoj industriji, za tiskanje i bojenje, izbjeljivanje i mercerizaciju, te veliki broj upotrijebljenih za proizvodnju umjetnih vlakana, glavnih sirovina od poliesterskih vlakana. Osim toga, također se koristi za metalurške grijače i kožnu odmašćivanje i tako dalje. Kemijske sirovine, za lijekove, kemikalije za kućanstvo i tako dalje. ; Upotrebljavaju se kao analitički reagensi, saponifikacijski reagensi, kalij-humatni ugljični dioksid i apsorberi vlage, ali i farmaceutske industrije.

1, koji se koristi kao sredstvo za sušenje, apsorbira, za proizvodnju oksalne kiseline i raznih kalijuma, ali i za elektroliziranje, skulpturu, litografiju

2, koji se uglavnom koristi za proizvodnju sirovina kao što je kalij, poput kalij-permanganata, kalijevog karbonata i tako dalje. U farmaceutskoj industriji, za proizvodnju kalij bora, spironolakton, heparanol, testosteron propionat i tako dalje. U industriji svjetlosti za proizvodnju kalijevog sapuna, alkalijskih baterija, kozmetičkih proizvoda (kao što je hladna krema, krema i šampon). U boji industriji, kalij humate za proizvodnju boja, kao što su smanjenje plave RSN i tako dalje. U elektrokemijskoj industriji, za elektroplating, skulptura i tako dalje. U tekstilnoj industriji, za tiskanje i bojenje, izbjeljivanje i mercerizaciju, te veliki broj upotrijebljenih za proizvodnju umjetnih vlakana, glavnih sirovina od poliesterskih vlakana. Kalij humate Osim toga, također se koristi za metalurške grijače i kožnu odmašćivanje i tako dalje.

3, kemijskih sirovina, lijekova, kemikalija za kućanstvo i tako dalje.

4, koriste se kao analitički reagensi, saponifikacijski reagensi, ugljični dioksid i apsorber vlage.

5, kemijska industrija za proizvodnju sapuna za pranje, šampon sapuna, vrhnja, vrhnja, vrhnja, šampona i drugih sirovina. Farmaceutska industrija za proizvodnju progesterona, vanilina i drugih sirovina. Industrija boje koristi se za izradu melamina boja. Industrija baterije se koristi za izradu alkalnih baterija.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd