Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kalij humiraju apsorpciju vode

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Jun 06, 2017

Kalijumni humat Mehanizam alkalnih opeklina je da alkalni ima apsorpciju vode, što uzrokuje dehidraciju lokalnih stanica, alkalijev ion i tkivni protein tvore kompleks alkalijskih denaturiranih proteina, kalij humiraju soonifikacijsko masno tkivo, kalij humiraju proizvedenu toplinu tijekom saponifikacije može dovesti do dubokog tkiva i dalje oštećenja. Budući da je alkalijski denaturirani protein kompleks topljiv, alkali ioni mogu prodrijeti dalje u duboko tkivo, uzrokujući štetu.

Dubinska dubina sagorijevanja obično je više od dva stupnja duboka, oštra bol. Otopljena nekroza uzrokuje da se rana nastavi produbljivati, spaljena šapka je meka, čini se da je ljepljiv skliski oblik "sapuna" ili "trulo bean curd" promjena, nakon što je infekcija lako usporedna sa sezom rane. Nail kontakt s kaustičnim će postati razrjeđivač, Kalium Humate gubitak sjaj, tako da noktiju stan na ključ. Kontakt razrijeđene otopine može učiniti kožu suhom, ispucanom i muliranjem. Parazit oka i nadraženost gornjih dišnih putova su jaki i mogu uzrokovati opekline očiju i gornjih dišnih putova.

Kalijev hidroksid (kemijski: Koh, tip: 56.11) bijeli prah ili krutina. Talište 360 ​​°, vrelište 1320, relativna gustoća 2,044, točka zapaljenja 52 ° F, indeks loma refrakcije N220 de 421, tlak pare 1 mmHg (719 Shan). Snažna alkalna i korozivna. Vrlo je lako upijati vlagu iz zraka i apsorbirati ugljični dioksid u kalijev. Topivo u oko 0,6 vruće vode, 0,9 hladna voda, 3 etanol, 2,5 glicerina. Velika količina topline se proizvodi kada se otopi u vodi, alkoholu ili kiselom tretmanu. PH otopine 0 1 mol L je 13,5. Srednja otrov, pola smrtonosna (štakor, usta) 1230m. Topivo u etanolu, malo topivo u eteru. Kalij humate ima vrlo jake alkalne i korozivne svojstva i sličan je kaustičnoj soli.

1, koji se koristi kao sredstvo za sušenje, apsorbira, za proizvodnju oksalne kiseline i raznih kalijeva laka, ali i za elektrolizu, graviranje, litografiju i tako dalje.

2, uglavnom se koristi za proizvodnju sirovina od kalija, kao što je kalij permanganat, kalij karbonat i tako dalje. U farmaceutskoj industriji, proizvodnja kalija, bor, spironolakton, alkohol jetre, testosteron propionat. Koristi se u lakoj industriji za proizvodnju kalijskih sapuna, alkalijskih baterija, kozmetičkih proizvoda (poput hladnoće, kreme i šampona). U industriji boja, koja se koristi u proizvodnji redukcijskih boja, kao što je smanjenje plavog RSN. U elektrokemijskoj industriji, za elektroplating, graviranje i tako dalje. U tekstilnoj industriji, koja se koristi za tiskanje i bojenje, izbjeljivanje i mercerizaciju, te veliki broj umjetnih vlakana, sirovina od poliesterskih vlakana. Osim toga, također se koristi u metalurških agensa za zagrijavanje i kožnog odmašćivanja i tako dalje.

3, kemijske osnovne sirovine, koje se koriste u medicini, svakodnevno kemijske i tako dalje.

4, upotrijebljeni kao analitički reagensi, reagensi za saponifikaciju kalijevog humata, ugljični dioksid i upijajuće vlage.

5. Dnevna kemijska industrija se koristi kao sirovina za izradu prljavog sapuna, šampona, krema, hladnoće, šampona itd. Farmaceutska industrija se koristi za proizvodnju flavonoida, vanilina i drugih sirovina. Industrija boje koristi se za izradu melamina boja. Industrija baterije se koristi za izradu alkalnih baterija.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd