Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kalij humate Proizvodnja sirovina

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Sep 22, 2017

Alkalna mehanička ozljeda spaljivanja je alkalna apsorpcija vode, tako da lokalna dehidracija stanica, alkalni i tkivni proteini u obliku alkalno-denaturiranog proteinskog kompleksa, kalij humata saponificiranog masnog tkiva, kalij humata saponifikacija toplote mogu uzrokovati daljnje oštećenje dubokog tkiva. Budući da je alkalijski denaturirani kompleks proteina topljiv, alkali ioni mogu dalje prodrijeti u duboko tkivo, uzrokujući štetu.

Kaustični alkali opeklina su obično duboko u više od dva stupnja, kalij humate žeđi nasilne. Otpuštanje rane da nastavi produbiti ranu, mekanu meku, bila je ljepljiva mješavina slična "sapunici" ili "trulom tofu", koja je lako komplicirana nakon zaraze infekcije. Nail kontakt s kaustičnim alkalom će postati razrjeđivač, gubitak sjaj, tako da noktiju stan, pa čak i žlica. Tanka otopina može učiniti kožu suhom, ispucanom, muljanjem. Masna para na oku i nadražaj gornjih dišnih puteva jak, može prouzročiti opekotine oka i gornjih dišnih puteva.

1, koristi se kao sredstvo za sušenje, apsorbira, za proizvodnju oksalne kiseline i raznih kalijuma, ali i za elektrolizaciju, skulpturu, litografiju i tako dalje.

2, uglavnom se koristi za proizvodnju sirovina kao što su kalij, kalij humate kao što je kalij permanganat, kalijev karbonat i tako dalje. U farmaceutskoj industriji, za proizvodnju kalij bora, spironolakton, heparanol, testosteron propionat i tako dalje. U industriji svjetlosti za proizvodnju kalijevog sapuna, alkalnih baterija, kozmetike (poput hladnog krema, vrhnja i šampona). U boji industriji, za proizvodnju boja, kao što su smanjenje plave RSN i tako dalje. U elektrokemijskoj industriji, za elektroplating, skulptura i tako dalje. U tekstilnoj industriji, za tiskanje i bojenje, izbjeljivanje i mercerizaciju, kalij humate i velik broj korištenih za proizvodnju umjetnih vlakana, glavnih sirovina od poliesterskih vlakana. Osim toga, također se koristi za metalurške grijače i kožnu odmašćivanje i tako dalje.

3, kemijskih sirovina, lijekova, kemikalija za kućanstvo i tako dalje.

4, koriste se kao analitički reagensi, reagensi za saponifikaciju kalijevog humata, ugljični dioksid i apsorber vlage.

5, kemijska industrija za proizvodnju sapuna za pranje, Kalium Humate šampon mekani sapun, krema, hladna krema, šampon i druge sirovine. Kalij humate Farmaceutska industrija za proizvodnju progesterona, vanilina i drugih sirovina. Industrija boje koristi se za izradu melamina boja. Industrija baterije se koristi za izradu alkalnih baterija.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd