Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Priprava vatrostalnih tekućina iz kalij humata

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Sep 11, 2017

Kalij hidroksid Korištenje ovog proizvoda je češći, specifična primjena vrijednosti kemijske industrije je visoka, a zatim primjena ovog proizvoda puno, znamo koliko?

Postupak pripreme vatrostalne tekućine: 8 kg granuliranog kalij hidroksida, 7 kg praškastog natrij karbonata (soda pepela) (proizvedeno od Asahi Glass Co., Ltd.) i 30 kg metalnog silicida dodano je u reakcijsku posudu, nakon čega je slijedilo 60 L vode. U kojemu je počela prirodna reakcija, od dna kalij hidroksida počela je snažno reagirati, u reakcijskom spremniku s donje strane na gornju stranu konvekcije.

Kada temperatura reakcije prirodno raste, temperatura reakcije je u rasponu od 80 do 90 ° C, a reakcijsko stanje je najaktivnije. Reakcijska temperatura nije viša od 92 ° C. Reakcija završava oko 10 sati, odvajajući krutinu i može se dobiti oko 48 L (oko 70 kg) vatrostalne otopine. Preostala krutina je metalni silicidni blok, ako se opere vodom, ostavljajući oko 22 kg metalnih silicidnih blokova. U ovom preostalom metalnom silicidnom bloku je dodan metalni silicidni blok od oko 8 kg i dodana je suma od 30 kg metalnog silicida u drugu reakciju.

Na isti način kao u prvoj reakciji, u reakcijsku posudu dodano je 8 kg granuliranog kalij hidroksida i 7 kg praškastog natrij karbonata (soda pepela) (proizvedeno od Asahi Glass Co., Ltd.), nakon čega slijedi uzastopno dodavanje 22 kg metalnog silicidnog bloka i 8 kg novih metalnih silicijskih blokova, nakon čega slijedi dodavanje 60 L vode da bi započela druga priprema vatrostalne reakcije.

U pripremi, u skladu s prvim dodavanjem granuliranog kalij hidroksida, i zatim dodavanjem praškastog natrijevog karbonata (soda pepela), zatim dodati metalni silicidni blok i zatim dodati vodu po redoslijedu dodavanja, polazeći od dna kalij hidroksida reakcija se može formirati gore i dolje Convection aktivna reakcija, koja je pripremila bolje performanse vatrostalne tekućine.

U ovom radu možemo općenito razumjeti metode pripreme ovog vatrostalnog ljepila od kalijevog hidroksida, a ova se priprema može nanositi na debelu kartonsku, polistirensku pjenu i drugu pripremu ploča hladnog okvira, TV prijemnika, materijala za pakiranje i stolova i stolica te kuhinje posuđe, nadamo se da će sadržaj teksta pomoći da vam pomognemo.

Kalij hidroksid kao kemijski dobar materijal, široko se koristi u industrijskim, kemijskim i drugim područjima proizvodnje, a zatim znanje ovog proizvoda, razumijemo koliko, sljedeći članak za sve objasniti ovaj materijal crtež Test načela i rezultate.

Načelo: Gram-negativne bakterije u staničnoj zoni u razrijeđenu alkalijsku otopinu lako se rupu, oslobađanje neprikazane DNA spirale, tako da suspenzija kalijevog hidroksida pokazuje ljepljivu, može se upotrijebiti u prstenu za inokulaciju kako bi se izvukao ljepljivu žicu , i Gram-pozitivne bakterije Ne postoji takva promjena u razrijeđenoj alkalijskoj otopini.

Način: Uzmite 1 kap 40 g / L vodene otopine kalij hidroksida (svježe pripravke) na čistom staklu, malo pomiješajte svježu koloniju, promiješajte i miješajte s vodenom otopinom kalijevog hidroksida i svakih nekoliko sekundi da spomenete inokulacijski prsten, iz ljepljive žice.

Rezultati: Inokulacija s inokulacijskim prstenom bila je pozitivna, ali suspenzija je bila negativna.

Primjena: uglavnom se koristi za gram-negativne bakterije i lako se dekolorizira identifikacija Gram-pozitivnih bakterija. Većina Gram-negativnih bakterija u 5-10 sekundi unutar pozitivne reakcije, a neke trebaju 30-45, Pseudomonas, Lactobacillus, Flavobacterium, Alcaligenes, Moraxella i većina pozitivnih u 10s, Acinetobacter, Moraxella reagirao polako, većina sojeva u 60-im godinama pozitivne, a Gram-pozitivne bakterije nakon 60 godina još uvijek su negativne.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd