Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kalij humate češći

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Oct 19, 2017

Kalijev hidroksid Korištenje ovog proizvoda je češći, kalij Humate specifične primjene kemijske industrije vrijednost je visoka, onda primjena ovog proizvoda puno, kalij humate znamo koliko? Sljedeći članak za sve kako bi se razradio priprema ljepila od kalijevog hidroksida, dolazimo zajedno kako bismo saznali o tome.

Postupak pripreme vatrostalne tekućine: 8 kg granuliranog kalij hidroksida, 7 kg praškastog natrij karbonata (soda pepela) (proizvedeno od Asahi Glass Co., Ltd.) i 30 kg metalnog silicida dodano je u reakcijsku posudu, nakon čega je slijedilo 60 L vode. U kojemu je počela prirodna reakcija, kalijev humat iz dna kalij hidroksida počeo je snažno reagirati u reakcijskom spremniku s donje strane na gornju stranu konvekcije.

Kada se temperatura reakcije prirodno povećava, kalij humate, reakcijska temperatura je u rasponu od 80 do 90 ° C, a reakcijsko stanje je najaktivnije. Reakcijska temperatura nije viša od 92 ° C. Reakcija završava oko 10 sati, odvajajući krutinu i može se dobiti oko 48 L (oko 70 kg) vatrostalne otopine. Preostala krutina je metalni silicidni blok, ako se opere vodom, ostavljajući oko 22 kg metalnih silicidnih blokova. Kalijev humat U ovom preostalom metalnom silicidnom bloku je dodan metalni silicidni blok od oko 8 kg i dodana je suma od 30 kg metalnog silicida u drugu reakciju.

Na isti način kao u prvoj reakciji, u reakcijsku posudu dodano je 8 kg granuliranog kalij hidroksida i 7 kg praškastog natrij karbonata (soda pepela) (proizvedeno od Asahi Glass Co., Ltd.), nakon čega slijedi uzastopno dodavanje 22 kg metalnog silicidnog bloka i 8 kg novih metalnih silicidnih blokova, kalij-humata, nakon čega slijedi dodavanje 60 L vode da bi započela druga priprema vatrostalne reakcije.

U pripremi, u skladu s prvim dodavanjem granuliranog kalij hidroksida, i zatim dodavanjem praškastog natrijevog karbonata (soda pepela), zatim dodati metalni silicidni blok, kalij humat i zatim dodati vodu po redoslijedu dodavanja, počevši od dna reakcija kalijeva hidroksida može se formirati gore i dolje Convection aktivna reakcija, koja je pripremila bolje performanse vatrostalne tekućine.

Čvrsto sredstvo za čišćenje kalijevim hidroksidom Vjerujem da smo čuli da ovaj proizvod na mnoge načine ima vrlo dobru primjenu, kako bi olakšao razumijevanje svih, Potassium Humate bolje razumijevanje ovog proizvoda, sljedeći Xiaobian posebno za svakoga da uvede sljedeći Čvrsti kalijev hidroksid na otpornost na masti, došli smo zajedno da saznamo o tome.

1, prva priprema 85 ug vode u spremnik za odmašćivanje, Kalium Humate u budućnosti, nakon čega slijedi 21 g čvrstog kalij hidroksida, 25 g natrijevog sulfata, 5 g natrijevog glukonata, 2 g natrijevog alginata dodano u vodu za odmašćivanje, uz miješanje da se rastopi;

2, u drugoj plastičnoj kanti u injekciji od 50 g vode i 3g aditiva A i 2 g aditiva B u bačvi miješanja 5-10 min, tako da se potpuno topi, od izlije u spremnik, kalij humate i hoće Preostalih 37 g vode izlivena u jedan, tj. gubitak sredstva za odmašćivanje sobne temperature;

3, izgled općeg izgleda ulja, Kalium Humate samo u ovom sredstvu za odmašćivanje natapanje za oko 10 minuta do zadovoljstva učinka odmašćujuće, kalij Humate godina odmašćivanja zapravo uz naftu i vodu nakon pranja filmskog površinskog filma bio je prosjek vodenog filma Jedina specifikacija za odmašćivanje je predviđena za najbolje vrijeme za uklanjanje obratka.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd