Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Učinak kalijevih humata

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Aug 02, 2017

Alkalni mehanizam ozljede zapaljenja je alkalni apsorpcija vode, kalij humate, tako da lokalna dehidracija stanica, alkalni i tkivni protein u obliku alkalno-denaturiranog proteinskog kompleksa, saponificiranog masnog tkiva, saponifikaciju topline može uzrokovati daljnje oštećenje dubokog tkiva. Kalij humat Budući da je alkalijski denaturirani kompleks proteina topljiv, alkali ioni mogu dalje prodrijeti u duboko tkivo, uzrokujući štetu.

Kaustični opekotine obično su duboko u dubini od više od dva stupnja, ubode nasilne. Otpuštanje rane da nastavi produbiti ranu, mekoću ljuštura, Kalium Humate bio je ljepljiv, poput "sapuna" ili "trulog tofua", koji je lako kompliciran nakon zaraze infekcije sjemenjem. Nail kontakt s kaustičnim alkalom će postati razrjeđivač, gubitak sjaj, tako da noktiju stan, pa čak i žlica. Kalium Humate Thin otopina može učiniti kožu suhom, ispucanom, muljanjem. Masna para na oku i nadražaj gornjih dišnih puteva jak, može prouzročiti opekotine oka i gornjih dišnih puteva.

1, koristi se kao sredstvo za sušenje, apsorbirajući, kalij-humat za proizvodnju oksalne kiseline i raznih kalijuma, ali i za elektrolizaciju, skulpturu, litografiju i tako dalje.

2, koji se uglavnom koristi za proizvodnju sirovina kao što je kalij, poput kalij-permanganata, kalijevog karbonata i tako dalje. U farmaceutskoj industriji, kalij humate za proizvodnju kalij bora, spironolakton, heparanol, testosteron propionat i tako dalje. U industriji svjetlosti za proizvodnju kalijevog sapuna, alkalnih baterija, kozmetike (poput hladnog krema, vrhnja i šampona). Kalij humat U industriji boja, za proizvodnju redukcijskih boja, kao što je smanjenje plavog RSN i tako dalje. U elektrokemijskoj industriji, za elektroplating, skulptura i tako dalje. U tekstilnoj industriji, za tiskanje i bojenje, izbjeljivanje i mercerizaciju, te veliki broj upotrijebljenih za proizvodnju umjetnih vlakana, glavnih sirovina od poliesterskih vlakana. Osim toga, kalij humate se također koristi za metalurške grijače i kožnu odmašćivanje i tako dalje.

3, kemijskih sirovina, lijekova, kemikalija za kućanstvo i tako dalje.

4, upotrijebljeni kao analitički reagensi, saponifikacijski reagensi, kalij-humatni ugljični dioksid i apsorber vlage.

5, kemijska industrija za proizvodnju sapuna za pranje, sapun za šampon, vrhnje, vrhnje, kalijev humate, šampon i druge sirovine. Farmaceutska industrija za proizvodnju progesterona, vanilina i drugih sirovina. Industrija boje koristi se za izradu melamina boja. Industrija baterije se koristi za izradu alkalnih baterija

Organizacija ima gori učinak, može otopiti protein, formiranje alkalnog denaturiranog proteina. Otopina ili prašina na koži, naročito prskana u sluznicu, mogu proizvesti meko debelo lijevanje. Što je veća koncentracija otopine, to je veća temperatura, to je jači učinak. Kalij humate Uperene u oči, ne samo da mogu oštetiti rožnicu, već i oštetiti očima.

Maksimalna dopuštena koncentracija je 0.5 mg / m. Rad se treba spriječiti dodirujući kožu i oči, kao što je slučajno dodir, možete koristiti vodu za pranje oštećenih dijelova, kalij humate i zatim vlažite s 5% octenom kiselinom, vinskom kiselinom, otopinom klorovodične kiseline ili otopinom limunske kiseline; kao što je prskanje očiju, pažljivo primjena vode ili slane otopine Usporeno pranje 10 do 30 minuta, a zatim kliknite na 2% karnavakaina ili 0,5% otopine kardaina. Operaciju treba nositi krutom tkaninom od uniforme, kalijem Humate koji nosi gumene rukavice, manžete, pregače, nošenje cipela i druge proizvode za osiguranje rada, rukama treba obložiti neutralnom i hidrofobnom mastom.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd