Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kalij humate alkalne i korozivne

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Jun 20, 2017

Kalij hidroksid (kemijska formula: KOH, količina: 56.11) bijeli prah ili krutina. Točka topljenja od 360 ° do 406 ° C, vrelište 1320 ° C do 1324 ° C, Kalij Humate relativna gustoća 2.044 g / cm3, točka zapaljenja od 52 ° F, indeks refrakcije n20 / D1.421, tlak pare 1 mm Hg (719 ° C) , S jakim alkalnim i korozivnim. Jednostavno apsorbira vlagu u zraku i usađivanje, apsorpciju ugljičnog dioksida iz kalij karbonata. Otopljeno je u oko 0,6 dijelova vruće vode, 0,9 dijela hladne vode, 3 dijela etanola i 2,5 dijelova glicerola. Kada se otopi u vodi, alkoholu ili kiselom obradom, proizvodi puno topline. PH otopine 0.1 mol / l je 13.5. Srednja toksična, pola letalna doza (štakor, oralna) 1230mg / kg. Topivo u etanolu, malo topivo u eteru. Ima vrlo jak alkalni i korozivni, Kalij Humate svoju prirodu i kaustičnu soda slično.

1, koristi se kao sredstvo za sušenje, apsorbira, za proizvodnju oksalne kiseline i raznih kalijuma, ali i za elektrolizaciju, skulpturu, litografiju i tako dalje.

2, koji se uglavnom koristi za proizvodnju sirovina kao što je kalij, poput kalij-permanganata, kalijevog karbonata i tako dalje. U farmaceutskoj industriji, za proizvodnju kalij bora, spironolakton, heparanol, testosteron propionat i tako dalje. U industriji svjetlosti za proizvodnju kalijevog sapuna, alkalnih baterija, kozmetike (poput hladnog krema, vrhnja i šampona). U boji industriji, kalij humate za proizvodnju boja, kao što su smanjenje plave RSN i tako dalje. U elektrokemijskoj industriji, za elektroplating, skulptura i tako dalje. U tekstilnoj industriji, za tiskanje i bojenje, izbjeljivanje i mercerizaciju, te veliki broj upotrijebljenih za proizvodnju umjetnih vlakana, glavnih sirovina od poliesterskih vlakana. Osim toga, također se koristi za metalurške grijače i kožnu odmašćivanje i tako dalje.

3, kemijskih sirovina, lijekova, kemikalija za kućanstvo i tako dalje.

4, koriste se kao analitički reagensi, reagensi za saponifikaciju kalijevog humata, ugljični dioksid i apsorber vlage.

5, kemijska industrija za proizvodnju sapuna za pranje, šampon sapuna, vrhnja, vrhnja, vrhnja, šampona i drugih sirovina. Farmaceutska industrija za proizvodnju progesterona, vanilina i drugih sirovina. Industrija boje koristi se za izradu melamina boja. Industrija baterije se koristi za izradu alkalnih baterija.

Organizacija ima gori učinak, Kalij Humate može otopiti protein, stvaranje alkalnog denaturiranog proteina. Otopina ili prašina na koži, naročito prskana u sluznicu, mogu proizvesti meko debelo lijevanje. Što je veća koncentracija otopine, to je veća temperatura, to je jači učinak. Ušpricano u oku ne samo da može oštetiti rožnicu, već i oštetiti oči tkiva.

Maksimalna dopuštena koncentracija je 0.5 mg / m. Rad se treba spriječiti dodirujući kožu i oči, kao što je slučajno dodirivanje, vodu se može oprati oštećene dijelove, a zatim se vlažiti s 5% octenom kiselinom, vinskom kiselinom, otopinom klorovodične kiseline ili otopinom limunske kiseline; Kalij Humate kao što je prskanje oči, primjena vode ili slane otopine Pažljivo pranje 10 do 30 minuta, a zatim kliknite na 2% karnavakaina ili 0.5% otopine kardaina. Operaciju treba nositi tkaninom cjelokupne radne odjeće, noseći gumene rukavice, manžete, pregače, nošenje cipela i druge proizvode za osiguranje rada, rukama treba obložiti neutralnom i hidrofobnom mastom.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd