Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Tekuća značajka

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Sep 05, 2017

Tekućina je jedan od tri glavna fizička oblika. Nema čvrstog oblika, a spremnik često utječe. Ali njegov volumen je konstantan pod tlakom i temperatura nepromjenjiva. Osim toga, pritisak na tekućinu na strani spremnika razlikuje se od ostalih stanja.

Nema čvrstog oblika, tekućine, a često ga utječe i spremnik. Oblik spremnika, tekućina, oblik tekućine. Ima određeni volumen, a volumen tekućine je konstantan pod tlakom i temperatura nepromjenjiva. Teško je komprimirati u manji volumen.

Odnosi s temperaturom tlaka: volumen tekućine je konstantan pod pritiskom i temperatura nepromjenjiva. Osim toga, tekućina vrši pritisak na strane spremnika, kao i na druga fizička stanja. Ovaj pritisak se šalje u svim smjerovima, a ne smanjuje se i povećava s dubinom (što je dublje voda, to je veći tlak vode).

Povećanje temperature ili smanjeni tlak općenito može isparavati tekućinu i postati plin, poput vode za zagrijavanje vodene pare. Pritisak ili hlađenje mogu općenito skrutiti tekućinu i postati čvrsta, poput smanjenja vode na led. Međutim, samo tlak ne ukapava sve plinove, kao što su kisik, vodik i helij.

Tekućina i tlak

Kada je tlak P kada je tlak P:

P = rho GH

Rho je gustoća tekućine.

G = gravitacija

H = središnja točka na površinu tekućine

Tekućina je tekućina, i to u bilo kojem obliku u tom obliku. Kada van der Waals od tekućih molekula bude razbijen, objekt se pretvara u plinovitu situaciju; Kada se smanji toplina između molekula tekućine, mogu nastati kemijske veze između molekula, a kemijske veze postaju čvrste kada dominiraju molekule.

Tekuće i čvrste, tekuće i izotropne karakteristike (fizikalna svojstva u različitim smjerovima), to jest zato što objekti od čvrstih do tekućih, zbog porasta temperature čine atomski ili molekularni gibanje i više ne mogu zadržati izvorni fiksni položaj, pa je generiran protok. No, u ovom trenutku atrakcija između molekula ili atoma je veća, tako da se ne raspršuju pa tekućina još uvijek ima određeni volumen.

U stvari, mnoge male površine unutrašnjosti tekućine još uvijek imaju strukturu sličnog kristala - "kristalografsku regiju". Likvidnost je "klasa zona" koja se može premjestiti jedna od druge na drugu. Mi metafora, na asfaltu od "prometa", svaki automobil ima fiksni položaj je čovjek koji je u "zoni", a relativno kretanje između automobila i automobila, to stvara protok cijele tima.

Tekućina se razlikuje od plina, ima određeni volumen. Tekućina se razlikuje od čvrstog stanja. To je tekućina i stoga nema fiksni oblik. Osim tekućeg kristala, tekuće i amorfne krute tvari su izotropne, koje su glavne makroskopne značajke tekućine.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd