Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Huminska kiselina Metoda pohrane

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Sep 25, 2017

Huminska kiselina je široko korišten organski materijal u prirodi, široko korišten u poljoprivredi, šumarstvu, stočarstvu, nafti, kemijskoj industriji, građevinskim materijalima, medicini, zdravstvu, zaštiti okoliša i drugim područjima. Posebno sada, promocija ekološke poljoprivrede, poljoprivredna proizvodnja bez zagađenja, zelena hrana, zaštita okoliša bez zagađenja i tako dalje, "humačnu kiselinu" jako hvale. Ispada da ljudski život ne može živjeti bez huminske kiseline.

Humska kiselina ostaci su biljaka i životinja, uglavnom ostataka biljaka, razgradnjom i transformacijom mikroorganizama te akumuliranjem klase organskih tvari kroz niz procesa geokemijskih procesa. To je zapanjujuća količina, milijarde tona. Rijeka i jezero, ugljen tla, većina površine ima trag. Zbog rasprostranjenog postojanja, utjecaj na Zemlju je također velik, uključujući ciklus ugljika, akumulaciju mineralne migracije, plodnost tla, ekološku ravnotežu i druge aspekte. Količina huminske kiseline sadržana u tlu je najveća, ali je sadržaj u prosjeku manji od 1%, a količina slane vode nije mala, ali je koncentracija niža. Resursi humusne kiseline koji su najizraženije za iskorištavanje su niskotemperaturni ugljen, kao što je treset, lignit i ugljen. Među njima, sadržaj humusne kiseline doseže 10-80%. Kineske rezerve ugljena su vrlo bogate. Prema podacima, ima 5 milijardi tona treseta, 126,5 milijuna tona lignita i nema statistike o vremenskim uvjetima ugljena. U tom smislu, proizvodnja i primjena huminske kiseline također je jedan od aspekata kemijske industrije ugljena. Osnovna struktura makromolekula huminske kiseline je aromatski prsten i lipidni prsten, koji imaju funkcionalne skupine karboksila, hidroksila, karbonila, kinona i metoksila.

Status quo preživljavanja

Humus se proizvodi biološkim materijalom smrti, kao što je lignin, koji se može degradirati mikrobnom razgradnjom i ne može se dalje degradirati. Njegova specifična izvedba i struktura ovise o specifičnim uvjetima određenog uzorka iz vode ili izvora tla. Međutim, iako je izvor humusa drugačiji, izvedba je vrlo slična. Humska kiselina se može podijeliti u tri glavna dijela u tlu i sedimentu: Humska kiselina (HA), fulvic kiselina (FA) i humani (HM). HA je topiv u bazi, ali netopiv u vodi i kiselini; FA je oba topiva u lužini i topljiva u vodi i kiselini; I HM je topljiv u razrijeđenoj alkaliji, netopiv u vodi i kiselini. Sposobnost razdvajanja metalnih iona u vodi kako bi se olakšao prijenos elemenata hranjivih tvari u usjeve i poboljšanje strukture tla pogoduje rastu usjeva. Ona ima funkciju razmjene, adsorpcije, kompleksiranja i keliranja metalnih iona; Kao polielektrolit u disperzivnom sustavu ima funkciju koagulacije, geliranja i disperzije. Huminske kiseline imaju određeni broj slobodnih radikala, koji imaju fiziološke aktivnosti.

Načini proizvodnje

Može oblikovati regeneracijsku humininsku kiselinu umjetnom oksidacijom (kao što je obrada zraka, ozona ili dušične kiseline), kao što je dušična huminska kiselina. Metoda ekstrakcije je najprije liječiti s kiselinom, ukloniti neke od minerala, a zatim ekstrahirati s razrijeđenom alkalnom otopinom i zakiseljavanjem kiseline, a zatim se može dobiti precipitacija huminskim kiselinama. Prema topljivosti huminske kiseline u otapalima, ona se može podijeliti u tri komponente: ona koja je topljiva u acetonu ili etanolu naziva se smeđa saproična kiselina; Netopljivi dio acetona zove se crna saproična kiselina; Dio koji je topljiv u vodi ili razrijeđenoj kiselini zove se žućkasta kiselina. Osnovna struktura makromolekula huminske kiseline je aromatski prsten i lipidni prsten, koji imaju funkcionalne skupine karboksila, hidroksila, karbonila, kinona i metoksila. Ona ima funkciju razmjene, adsorpcije, kompleksiranja i keliranja metalnih iona; Kao polielektrolit u disperzivnom sustavu ima funkciju koagulacije, geliranja i disperzije. Huminske kiseline imaju određeni broj slobodnih radikala, koji imaju fiziološke aktivnosti.

Način pohrane

Koristite čisti, suhi paket od 200 kg pocinčanog željeznog bubnja. Ovaj proizvod je mokar i jak. Mora se čuvati u suhom i prozračenom skladištu. Zabranjeno je izložiti kiši. Proces transporta treba izbjegavati nasilne sudare u slučaju loma. Razdoblje jamstva skladištenja je jedna godina.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd