Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Huminska kiselina Formiranje strukture

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Oct 27, 2017

Glavna uporaba proizvoda humusne kiseline u poljoprivredi

1, može promicati podjelu stanica i rast kako bi se stimuliralo usjev da se ukorijeni, Humic Acid se može koristiti kao prirodni prah za ukorjenjivanje, također se može koristiti za sjemenje i koračenje.

2, može uvelike poboljšati sadržaj šećera u kulturama, tako da usjevi s anti-vlažnom sposobnošću da spriječe trulež, korijen korijena, smanjuju štetnike i bolesti, smanjuju čvrstoću otvaranja biljnih listova, Humic Acid smanjuje transpiraciju listova, tako da tijelo vode do poboljšati situaciju, Je li prirodna snažna supstanca otpora suša.

3, poboljšati strukturu tla, promicati formiranje strukture agregata tla, ubrzati raspadanje organske tvari pretvorbe, posebno za dugoročno pojedinačno korištenje kemijskih gnojiva, popravak Humic Acid stroj, obradive zemlje uzrokovane značajnim poboljšanje tla poboljšanje.

4, neutralizirati pH tla, pomiriti pH vrijednost tla, Humic Acid povećati elemente u tragovima od korijena do listova ili drugih dijelova djelovanja broja ubrzanog metabolizma primarne apsorpcije proizvoda, čime se poboljšava kvaliteta poljoprivrednih proizvoda ,

1, veziva briketa. Dodajte malu količinu dobrog zrna, dobru raspodjelu površine Humic Acid, tako da briketa ima dovoljno vruće i hladne čvrstoće i stabilnost.

2, keramički aditivi. Može poboljšati čvrstoću keramičke nakupine od oko 80%, plastičnost indeksa od 40% ili više, može povećati blato, glazura muljeviti protok više od 50%, je dobar gelant, Humic Acid poboljšati zeleno tijelo od plavog cvijeća i njegove apsorpcijski kapacitet glazure

3, pomagala za bušenje ulja. Može poboljšati podmazivanje zida, Humic Acid je anti-kolaps spajanje efekt je značajan.

4, mogu se koristiti kao hrana, medicinski aditivi, deterdženti kotla i stabilizator kakvoće vode.

Huminska kiselina je mješavina prirodnih organskih makromolekulnih spojeva. Široko prisutan u prirodi, udio huminske kiseline u tlu je najveća huminska kiselina u tlu je fizikalno-kemijska heterogena kompleksna mješavina molekulske mase polidisperzna, smjesa je prirodna, humana kiselina visoka molekularna težina, žuta do crna, amorfna, koloidna, masne i aromatske organske polielektrolitske kompozicije, ne mogu koristiti jednu kemijsku strukturu koja.

1, cijeli proces zelene hrane, sustav kontrole kvalitete sustava, sve je dosegla EU, Sjedinjene Države, Japan i druge razvijene zemlje, kvaliteta hrane i sigurnosni standardi, je u međunarodnim standardima, ali kako proizvesti zelene i sigurne hrana, temeljni problem leži u tome kako prevladati i kako bi se spriječilo problem onečišćenja tla Iz perspektive gnojidbe, moramo se pridržavati kombinacije organskih i anorganskih gnojiva, Humic Acid korištenje gnojiva humusnih kiselina je jedini izbor, humic kiselina i gnojivo mogu se kombinirati kako bi se postigao 1 +1> integrirani efekt.

2, veliki broj studija pokazao je da je huminska kiselina prijatelj anorganskih gnojiva, dušikovo gnojivo je sredstvo za polagano otpuštanje i stabilizator, sinergist fosfatnog gnojiva Humic Acid, agens za zaštitu od kalija, je element u tragovima regulatora i agensa za kelaciju, Kiselina ima značajan sinergistički učinak na gnojivo, svjetsko je gnojivo u Everestu.

3, budući smjer razvoja gnojiva humusnih kiselina su: inteligentni, Humic Acid profesionalna, kompozitna, dugoročna, granularna i regionalna budala.

Može se vidjeti da je razvoj i primjena gnojiva humusne kiseline široka perspektiva. Samo gnojiva s humusnim kiselinama mogu se koristiti za ostvarenje zelenila poljoprivrednih gnojiva radi promicanja i promicanja proizvodnje i razvoja zelenih poljoprivrednih proizvoda.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd