Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Humska kiselina najbolji učinak

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Aug 02, 2017

Prvo, gnojivo humusne kiseline odabire se prema metodi primjene. Ako se upotrebljavaju kao impuls, navodnjavanje ili lisnato raspršivanje, preporučljivo je koristiti kalijev humat, Humic Acid amonijev humate ili fulvic acid, amonijev fenvalerat. Ako se koristi kao primjena osnovnog gnojiva, Humic Acid preporučuje se odabrati amonijev humusnu kiselinu ili amonijev nitrat humate i ostala gnojiva, primjena treba obratiti pažnju na pokopanu u tlu, jer je humična kiselina amonijak i amonijev bikarbonat proizvod produkta kombinacija, Humic Acid lako se isparava, Shi ili list spreja. Osim toga, nemojte davati natrij humate u tlima s visokim pH (fiziološka otopina).

Drugo, prema preferencijama usjeva i čvorovima rasta, izaberite gnojivo s humusnim kiselinama. Na voćkama, na primjer, naglasak na gnojidbu u padu gnojiva, kalijevog gnojiva, gnojidba oplodne jabučne oplodnje usredotočena na dušikovo gnojivo, diferencijaciju klijavosti na fosfatno gnojivo i gnojivo od kalija, do perioda povećanja voća, morat će se usredotočiti na dušik gnojivo, gnojivo s kalijevom kiselinom, kalcij gnojivo i mikro-gnojivo. Osim toga, ali i sa željama usjeva oplodnja. Na primjer, voćke, rajčica od rajčice, duhan, šećerna trska itd. Su hi kalijeve usjeve, Humic Acid je najbolja primjena kalijevog humate gnojiva.

Konačno, gnojiva s humusnom kiselinom odabiru se prema kategorijama i cijenama usjeva. Gnojivo humusne kiseline Gnojivo humusne kiseline prema vrsti i količini hranjivih tvari podijeljeno je na gnojivo s humusnim kiselinama, gnojivo humusne kiseline (mješoviti), organsko gnojivo s humusnom kiselinom, organsko-anorgansko sjeme huminsko smeđe gnojivo, gnojivo s tragovima humusne kiseline.

Za biljne i voćke, možete odabrati humusna kiselina organsko gnojivo, humusna kiselina organsko-anorganski spoj gnojiva ili humusne kiseline u tragovima gnojiva, Humic kiselina tih gnojiva, korištenje huminske kiseline, U organskim tvar može doći do 20% do 45%, može učinkovito poboljšati okus usjeva i boju. Ako se koristi kao sprej ili sprej za lišće, preporučuje se odabrati humusnu kiselinu ili gnojivo topivo u vodi topivoj kiselini, iako su visoke cijene ovih gnojiva, ali brze, učinkovite i stoga se koriste za veću vrijednost ekonomskih usjeva. Iako se humačna kiselina može koristiti u cijelom razdoblju rasta usjeva, Humic Acid, ali iz ekonomskih razloga, nakon presadivanja usjeva, prije cvijeta, nabubri, okrenite boju četiri ključna razdoblja svakog impulsa 1 do 2 puta, oteklina i boja Kombinirana s efektom prskanja bit će bolji.

Iz dinastije Ming Li Shizhen "Compendium of Materia Medica" u "Wu Jin San", humic acid materijala je ljudska primjena je 400 godina povijesti, u zemlji humus kiselina je pronađena i izvađena iz pune 220 godina , Trenutno je svijet objavio izravnu ili neizravnu primjenu humusnih tvari 70 kategorija, budući da su organske sirovine naširoko korištene u poljoprivredi, šumarstvu, stočarstvu, mornarstvu, ribarstvu, nafti, kemijskoj industriji, građevinskim materijalima, laganoj industriji, lijekovima, Humic Zaštita okoliša kiselinom Mnoga područja. Trenutno su glavni proizvodi za poljoprivrednu proizvodnju: organsko-anorgansko gnojivo fulvicova kiselina i fulvinska kiselina kao sirovine pakiranog gnojiva Kamei bonus, Jinli, dobit, biljni hormoni, Humic Acid izmjene tla, suše, pesticidi kao što su agenti.

Huminska kiselina je vrsta prirodne organske tvari. To je proizvod drevne biljke koja razgrađuje i sintetizira mikroorganizme. Ima slabu kiselost, apsorpciju vode, koloid Humic Acid, adsorpciju, ionsku izmjenu, kompleksiranje, redoks i fiziološku aktivnost. Čekati. Prema veličini i topljivosti molekulske mase humusne kiseline, podijeljene na fulvnu kiselinu, klorovodičnu kiselinu i crnu fulvicovu kiselinu. Humska kiselina Fulvicova kiselina je karakteristična po svojoj maloj molekularnoj težini, kiselim skupinama, topljivima u kiselini, alkalijama i vodi, lako se mogu apsorpcijska obilježja biljaka, koje se široko koriste u poljoprivrednoj proizvodnji. Biokemijska fulvinska kiselina se pročišćava poslije temeljite fermentacije fulvinske kiseline, koja osim toga sadrži humusnu kiselinu, ali sadrži 17 vrsta aminokiselina, proteina, nukleinskih kiselina, vitamina, šećera, raznih enzima, različitih mikronutrijalnih elemenata ,

Huminska kiselina je tradicionalna kineska medicina, Humic Acid je uloga najneugodnijih, iako brz učinak, ali uglavnom polagan, glavno omekšavanje klimatizacije, ostavljajući ravnotežu yin i yang, kako bi se postigla liječenje bolesti i poboljšala biljna vitalnost i imunitet


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd