Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Uloga kemijskih agensa u gnojivima

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Aug 17, 2017

U normalnim uvjetima okoline, teški metali u tlu se apsorbiraju na čvrstoj površini tla i ostaju u sloju obrade tla zbog agregacije teških metala u tlu. Zbog toga primjena agensa helacije teških metala u tlo može poboljšati aktivnost i bioraspoloživost teških metala u tlu, olakšavajući protok i apsorbirati.

Uloga kemijskih sredstava u gnojiva je zaštita metalnih kationa u elementima u tragovima od jakih negativnih iona zarobljenih u tlu kako bi se stvorile nespojive soli koje su fiksirane. Zatim najbolje keliranje treba biti bolji pH tla kako bi se prilagodio proizvodu, a ne brza razgradnja proizvoda nije negativna, samo da bi bila povezana s tehničkom podrškom. Jednostavna kelacija, pojedinci se ne zagovaraju. Prednost IDHA je zaštita iona u tragovima, a nedostatak je povećati molekularni volumen. Naravno, razlika nije samo ovdje, kao što je ne-IDHA, molekularni volumen je mali za apsorpciju, ali stabilnost je također teško jamčiti, jednostavan za korištenje u izvedbi ili neuspjeh. Stoga, prilikom izrade određenih proizvoda, mora postojati specifična potporna tehnologija. Zapravo, teža je tehnologija koja ne doživljava. Tehničko osoblje SOTOUS-a u uvođenju svojih proizvoda, odnosi se na tehnologiju otpuštanja lišća, koja su njihovi proizvodi bez varanja, gdje se nalaze prednosti. Samo dodavam IDHA tehnologiji, a ne da to odbijem. Izvorni proizvodi od elemenata u tragovima nisu kelatirajući, ali jednostavno nije neporažen i bez varanja, u tom kontekstu IDHA tehnologija nastala je, s gledišta, u primjeni zemljišta više prednosti.

Sprej za lišće i tlo u IDHA tijelu nije isti, IDHA se ne koristi u površini za prskanje, ali u apsorpcijskoj učinkovitosti ograničenog, kroz istu tehnologiju može se riješiti. Ali ako ne postoje odgovarajuće tehnologije IDHA proizvodi, žvakanje u korištenju lišća, u Europi će sigurno utjecati učinkovitost, tehnologija kelacije IDHA uglavnom je zamijenjena EDTA-om. Ne samo u području poljoprivrednih kultura. Bayer na globalnim farmaceutskim i industrijskim tržištima za promicanje IDHA keliranih elemenata u tragovima, šira aplikacija. IDHA s tehničke razine, aplikacija u lijevu i primjena u tlu nisu problem, ADOB Adamov Kate govori IDHA koji se uglavnom koristi u lišću, a glavni smisao toga jest da efekt lisnatog lišća brže i učinkovitije. HBED je posebno razvijen za primjenu ekstremnih overbased tala s pH iznad 10, preporučena primjena tla, za rješavanje problema visoko alkalne tla uvjeti ne mogu apsorbirati trag problema u Kini sjeverozapadnom, Sichuan tržište ...

HBED je razvijen za ekstremne alkalne tla. U sjeverozapadnom tlu, primjena EDTA kelatnih elemenata nije apsorbirana.

111.jpg


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd