Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

BASF ulazi u Indijski tržište za zaštitu bilja za rižu

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Feb 13, 2017

Rajske poljoprivrednike u Indiji moći će povećati produktivnost i dohodak uz pomoć BASF rješenja za zaštitu usjeva za rižu koja je sada dostupna u zemlji po prvi put.

"Cilj nam je pružiti potporu indijskim proizvođačima riže kako bismo ostvarili svoj puni potencijal. Posvetit ćemo BASFovu stručnost u suvremenoj, održivoj poljoprivredi potrebama indijske regije rastuće riže ", rekao je Markus Heldt, predsjednik podružnice za zaštitu bilja BASF-a, na lansiranom događaju u Hyderabadu u Indiji. BASF je svjetski lider u zaštiti usjeva, s globalnom prodajom od preko 5,8 milijardi eura u 2015.

Riža je najvažnija indijska proizvodnja hrane, s više od 100 milijuna proizvedenih tona godišnje. Nadalje, Indija je značajan izvoznik riže na svjetsko tržište, izvozeći više od 10 milijuna tona godišnje s značajnim mogućnostima za daljnje povećanje proizvodnje. "S našom novom ponudom za rižu u Indiji, jačamo naš doprinos rastuće potražnje poljoprivrednih tehnologija u Indiji, jednog od najvećih poljoprivrednih tržišta na svijetu", rekao je Heldt.

S tim lansiranjem, BASF pruža sveobuhvatna rješenja koja učinkovito upravljaju glavnim riznim oboljenjima, korovom i štetnicima, dok udovoljavaju očekivanjima potrošača za zdravom, kvalitetnom hranom. To uključuje fungicide Seltima i Adexar, koje se bore protiv brojnih trajnih oboljenja riže, uključujući plašt i blast. Seltima je BASF AgCelence fungicid, koji ne samo da kontrolira bolesti nego također donosi veće prinose. BASF-ov herbicid Basagran također će biti pokrenut u Indiji, rješavajući teške probleme korova s ​​kojima se suočavaju indijski poljoprivrednici. U naredne tri godine u Indiji će se pokrenuti dodatni proizvodi koji će zadovoljiti rastuću potrebu za suvremenim poljoprivrednim rješenjima, uključujući najsuvremenije herbicide, fungicide i insekticide.

BASF posjeduje posvećeni tim od gotovo 200 stručnjaka za zaštitu usjeva u Indiji kako bi se osigurala izravna prisutnost na tržištu, a jedan je od vodećih pružatelja naprednih rješenja za zaštitu bilja u Indiji, uključujući sve glavne usjeve, uključujući soje, kukuruz, pamuk, pšenicu, voće, povrće i sada riža. Tvrtka kontinuirano traži nove aktivne sastojke koji mogu kontrolirati štetočine usjeva na jedinstven način. BASF je 2015. godine osnovao poljoprivredno istraživački centar u Puneu, koji se bavi lokalnim i globalnim poljoprivrednim istraživanjima. Ona također posluje globalnim centrom za istraživanje i razvoj na mjestu Thane u Navi Mumbaiju usredotočujući se na organsku sintezu, napredno procesno i formulacijsko istraživanje, kemiju otkrića za suvremena poljoprivredna rješenja i molekularno modeliranje. Godine 2015., BASF je uložio oko 500 milijuna eura u istraživanje usjeva u svijetu.

"S inicijativama kao što su Make in India, Smart Cities i Swachh Bharat, Indija danas govori o brzom, održivom razvoju. To znači ogroman rast potreba stanovništva za bolju hranu, stanovanje i mobilnost, kao i čistu hranu, vodu i zrak. Ovo pruža velike mogućnosti za kemijsku industriju kao i BASF. I, BASF aktivno ulaže u Indiju kako bi shvatio ove mogućnosti ", rekao je dr. Raman Ramachandran, predsjednik BASF tvrtki u Indiji.

BASF Grupa je u posljednje četiri godine uložila gotovo 300 milijuna eura u Indiju, kako u proizvodnji tako iu inovacijama, u pružanju podrške lokalnim industrijama, uključujući znanstvenu poljoprivredu i proizvodnju hrane, održivi transport, kontrolu zagađenja i emisije, te energetski učinkovite zgrade i infrastruktura.


Izvor iz www.agribusinessglobal.com


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd