Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Amino kiselina Uloga

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Sep 04, 2017

1, probavu i apsorpciju proteina u tijelu kroz aminokiselinu kako bi se dovršila: kao tijelo prvih prehrambenih elemenata proteina, njezina uloga u prehrani je očita, ali ne može se izravno koristiti u ljudskom tijelu, i koristi se tako da postane mala molekula aminokiselina.

2, učinak ravnoteže dušika: Kada se dnevna prehrana proteina i količina prikladnog, unos dušika iz izmeta, urina i koštane emisije dušika jednaka, poznata kao ukupna ravnoteža dušika. Je zapravo protein i aminokiseline između kontinuirane sinteze i razgradnje ravnoteže između. Uobičajeni dnevni unos proteina treba držati unutar određenog raspona, iznenada povećava ili smanjuje količinu unosa hrane, tijelo još uvijek može regulirati metabolizam proteina kako bi održala ravnotežu dušika. Prehrana previše proteina, izvan tijela kako bi prilagodila sposobnost uravnoteženja mehanizma, bit će uništena. Nemojte jesti bjelančevine, tjelesni bjelančevina i dalje razgrađivanje, nastavak negativne ravnoteže dušika, ako nije pravodobno poduzeti mjere kako bi se ispravili, na kraju će dovesti do smrti antitijela.

3, u šećer ili masno tkivo: katabolizam aminokiselina koju proizvodi a-keto kiselina, s različitim karakteristikama, metabolizam šećera ili metabolizma lipida za metabolizam. a-keto kiselina može se sintetizirati u nove aminokiseline, ili pretvoriti u šećer ili mast, ili u trikarboksilnu kiselinu da se oksidira u CO2 i H2O, te oslobađa energiju.

4, koji su uključeni u sastav enzima, hormona, nekih vitamina: kemijska priroda enzima je protein (molekule aminokiselina), kao što su amilaza, pepsin, kolinesteraza, ugljična anhidraza, transaminaza i tako dalje. Sastav hormona koji sadrži dušik je protein ili njegov derivat, poput hormona rasta, hormona koji stimulira štitnjaču, adrenalina, inzulina, poticanja intestinalnog hormona i slično. Neki vitamini se pretvaraju aminokiselinama ili u kombinaciji s proteinima. Enzimi, hormoni, vitamini u regulaciji fiziološke funkcije, katalitički metabolizam igra vrlo važnu ulogu.

5, tijelo treba esencijalnih aminokiselina: odraslih esencijalnih aminokiselina zahtjeva oko 20% zahtjeva proteina, - 37%.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd