Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Amino kiselina ima zdravstveni učinak

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Oct 19, 2017

Amino kiseline imaju različite metaboličke učinke kod dojenčadi i odraslih osoba. Korištenje obične infuzije aminokiselina, dojenčadi i male djece u aktivnosti fenilalanin hidroksilaze je niska, aminokiselina lako proizvodi visoku fenilalaninemiju.

Amino kiseline u kemiji odnose se na generički sastav klase organskih spojeva koji sadrže amino i karboksilne skupine, koje su osnovne sastavne jedinice biološke funkcionalne makromolekule. Ako je ljudsko tijelo u usporedbi s visokim zgradama, protein je komad cigle, aminokiselina i aminokiselina se sastoji od opeke tla. Amino kiseline ne samo da osiguravaju važnu sirovinu za sintetičke proteine ​​već i materijalnu osnovu za poticanje rasta, provođenje normalnog metabolizma i održavanje života.

Tako je bitno za osnovni materijal života, Amino kiselina, ljudsko tijelo je kako ga uzeti? Amino kiseline su osnovna jedinica proteinskog sastava, a njegov unos nije ništa osim proteina. Uobičajeno tijelo kroz unos različitih hrane, od kojih se dobivaju potrebne aminokiseline dovoljne da zadovolje potrebe životnih aktivnosti, ne treba uvijek dodavati posebne aminokiselinske tablete. Neka tržišta koja promiču ulogu zdravstvenih tableta za aminokiselinu mogu pojesti neke, ali se ne mogu koristiti kao glavni izvor aminokiselina.

Zapravo, dodavanje aminokiselina je poput prehrane. Postoje tablete usmene aminokiseline zdravstvenih učinaka, ali ne i oglašavanje tako da Bog, da se pravilno liječi. Aminokiselina Klinička primjena aminokiselina, obično samo kod nekih ozbiljnih bolesnika, kao što su bolesnici s prekomjernim gubitkom krvi, teškim bolestima jetre i bubrega, kritično bolesnim pacijentima, probavnim sustavom, teškim apsorpcijskim poremećajima i ne mogu jesti normalnog pacijenta, prehrana za ljudsko tijelo, i uglavnom s injekcijom aminokiselina, rijetko koriste oralne aminokiselinske tablete. Dakle, čak i ako ste oralni višak aminokiselina, ali također ne može apsorbirati tijelo, aminokiselina, zapravo, većina izlučivanja.

Amfoterni surfaktanti aminokiselina posvećeni su pozornosti njihovoj sigurnosti, blagosti, biorazgradljivosti i izvrsnoj površinskoj aktivnosti. Dodatno, amfoterna tenzidna molekula aminokiselinske kiseline sadrži aminokiselinski kostur koji ima amino skupinu i karboksilnu skupinu, acilnu skupinu koja se može uvesti u različite atome ugljika i alkoksi skupinu, kao i broj vlastitih hidrokarbilamino karboksila grupe mogu biti različite. Amino kiselina Zbog toga površinska aktivnost aminokiselina amfoternih tenzida može se regulirati na mnogo načina i naširoko se koristi.

Amino kiselinski tip zwitterionski surfaktanti nose pozitivnu naboj hidrofilnog kationa kroz amino skupinu, a negativni naboj aniona može biti noseći karboksilne skupine, skupine sulfonske kiseline i skupine fosforne kiseline. Najvažnije za amfoterne surfaktante karboksilne kiseline tipa aminokiseline, Amino kiselina Između njih, i - tip aminokiseline i - aminopropionske kiseline.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd