Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Raspadanje i transformacija amino kiselina

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Jul 03, 2017

Humana kiselina (Humic Acid, skraćeno HA) ostaci su životinja i biljaka, uglavnom ostaci biljaka, putem mikrobne razgradnje i transformacije, aminokiselina kao i niz složenih geokemijskih reakcijskih procesa i nakupljene klase organske tvari , Sastoji se od aromatskih i različitih funkcionalnih skupina polimernih organskih kiselina, s dobrom fiziološkom aktivnošću i apsorpcijom, kompleksiranjem, razmjenom i drugim funkcijama. Huminska kiselina je glavni element ugljika, vodika, kisika, aminokiselinskog dušika, sumpora, polivalentnog fenolnog tipa aromatskih spojeva i polikondenzata dušikovih spojeva.

Široko rasprostranjena u niskom razinu ugljena, tla, sedimenta vode, životinjskog izmeta, organskih gnojiva, ostataka životinja i biljaka i tako dalje. Često se vidi da je tlo crno, aminokiselina, jer je huminska kiselina (koja ne sadrži tvar koja sadrži huminsku kiselinu žuta) u ugljenu niskog stupnja (vremenski utjecaj ugljena, lignita, treseta) sadržaj humusne kiseline najviše (30-80% ), praćeno organskim kompostom (oko 5 do 20%). Aminokiselinski ugljen se umjetno oksidira (obrađuje se sa zrakom, ozonom ili dušičnom kiselinom) da se dobije regenerirana huminska kiselina

Prema topljivosti u klasifikaciji otapalima i bojama, aminokiselina se može podijeliti u tri komponente: ① otopljene u acetonu ili etanolu, nazvanoj smeđa kiselina; ② netopiv u acetonskom dijelu koji se naziva crna fulvic kiselina; ③ topiv u vodi ili tanki. Kiseli dio se naziva fulvicova kiselina

Za poljoprivredu se mogu koristiti kao hranjivi aditivi tla, rooting i Zhuanggan gnojiva aditiva, kondicioniranje tla, regulator rasta biljaka, folijski gnojiva spoj, aminokiselinski hladno agent, suša agent, složeni gnojiva synergist i dušik, fosfor, kalij i drugi elementi kombinirani s gnojivom humusne kiseline, učinkovitom gnojidbom, poboljšanim tlom, poticanjem rasta usjeva, poboljšanjem kvalitete poljoprivrednih proizvoda i ostalim funkcijama. Magnezijev humate, huminske kiseline i cink, željezo ureje huma kiselina u dodatku nedostatka magnezija u zemlji, nedostatak kukuruza kukuruza, stabla voća na željezo ima dobar učinak; huminska kiselina i herbicidni eter, aminokiselinski atrazin i druga pesticidna mješavina, mogu poboljšati djelotvornost, inhibiranje ostatne toksičnosti; natrijev humat je učinkovit u liječenju jabukovača.

Regulatori rasta biljaka širokog spektra, Aminokiselina koja posebno potiče rast biljaka može pravilno kontrolirati otvaranje lišća usjeva, smanjiti transpiraciju, suša ima važnu ulogu, može poboljšati sposobnost odolijevanja, povećati proizvodnju i poboljšati kvalitetu glavna primjena ciljane pšenice, kukuruza, slatkog krumpira, jabuka, riže, pamuka, kikirikija, silovanja, duhana, dudove od svilene džungle, voćnih aminohidnih kiselina, povrća i sl .; mogu se pomiješati s nekim nealkalnim pesticidima, a često i sinergistički učinak.

Amino kiseline u ulozi biljnog rasta imaju tri: 1) organski izvor dušika u dodatku hranjivim tvarima; 2) metalni ion chelating agent. U biljci se prevoze kalcijev, magnezij, željezo, mangan, cink, bakar, molibden, bor, selen itd., A elementi u tragovima i elementi u tragovima (kalcij, magnezij, željezo, mangan, cink, bakar, bor, selen, itd.) Poboljšati korištenje biljaka različitih hranjivih tvari; 3) enzimske pripravke. Amino kiseline su ubrzivači i katalizatori za sintezu različitih enzima u biljkama, koji igraju važnu ulogu u metabolizmu biljaka. Međutim, aminokiseline u tlu koje se lako asimiliraju bakterijama, razgradnja amino kiselina, ne smije se koristiti kao osnovno gnojivo u tlu, već načinjeno od folijskog gnojiva, prskati na lišće tako da biljke izravno kroz apsorpciju listova aminokiselina i drugih elemenata.

Odnosi se na izvor kalija pomoću kalijevog sulfata ili kalij klorida od kloridnog spoja od složenog gnojiva, a sadržaj kloridnog iona ne smije biti veći od 3%, inače je gnojivo s klorom.

Odnosi se na kalijev element u obliku kalij klorida može se podijeliti na monoklor i diklofen proizvode, klor se odnosi na kalijev element je kalijev klorid oblik, Amino kiselina dušik element za ureu i drugih ne kloridnih iona izrađenih od dvostrukog klora je kalijev spoj u obliku kalij klorida, dušikovog spoja u obliku klorida amonijaka.


Contact Us

Dodaj: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie ceste, Xi'an Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd